Praktisk info

Generel information

Hvad er formålet?

I UFO netværksgruppe vil du opbygge stærke og brugbare relationer med ligesindede iværksættere. UFO er dit fortrolige forum, hvor du kan afprøve dine idéer og få kvalificeret respons fra andre iværksættere. Du vil blive udfordret og opkvalificeret af kompetente og erfarne netværkskollegaer.

UFO har til formål at:
– Udvikle og skabe stærke og brugbare relationer på tværs af brancher fra Fyn
– Styrke egne og kompetencer igennem netværkets viden og erfaringer
– Skabe udvikling og inspiration for det enkelte medlem og i fællesskab

Mødeinfo og tilmelding

UFO afholder netværksmøde hver anden tirsdag i tidsrummet 6.50 – 8.50 på Grand Hotel i Odense Centrum. Det koster 5.000kr ex. moms pr. år at være medlem. Morgenmad og drikkevarer til møderne er inkluderet i prisen. Ønsker du at høre mere omkring vores spændende netværkgruppe, så kontakt venligst vores mødeledere Morten Skov tel.  25 30 01 22 eller Ann Tina tel. 42 80 02 70. 

 

Kan du ikke komme til et møde?

UFO møderne afholdes på et fagligt og professionelt niveau, og med en grundtanke omkring at alle skal have størst mulig udbytte af møderne. Da vi er få medlemmer i gruppen og vi kun mødes hvert. 14 dag, så forventes der, at man deltager hver gang. Hvis man er forhindret skal dette meldes ud senest 1. dag før mødedato. Afmelding skal foregå via. UFO´s kommunikationsplatform på Facebook.

 

Et netværk forpligter

Nogle af af de vigtigste punkter i UFO er åbenhed og fortrolighed. Det er vigtigt, at du som UFO-medlem giver noget af dig selv, og ikke mindst din tid. Et netværk skal holdes ved lige. Derfor er det en forventning til medlemskabet, at du indgår private aftaler (One2One møder) med netværkskollegaer fra gruppen ved siden af de obligatoriske møder.